2 de maig 2018

NOTÍCIES CURIOSES

 TURISTA BORRATXO EN ELS ALPS

els alps
Un turista estonià borratxo es va confondre de camí a l’intentar arribar al seu hotel i va acabar a 2.400 metres d’altura als Alps Italians.
El turista va pensar que havia agafat el camí correcte per anar a l’hotel, però el que va agafar va ser un camí per pujar al cim dels Alps. El varen trobar inconscient el personal italià del restaurant “La Stampa”.
Aquest turista no va patir cap lesió, només va haver de pagar una multa a la policia .

UN PET CAUSA UN TIROTEIG A VALENCIA

Dos clans rivals s’han enfrontat en un barri valencià, el motiu sembla ser una simple flatulència que va desencadenar un tiroteig amb 4 ferits i 3 detinguts.
Aquests dos clans ja s’havien enfrontat altres vegades.
El ferits varen ser un pare i un fill d’un dels clans, un jove de 19 anys i una noia de 16 anys que presentaven policontusions.

ESCRIU “BLABLABLA” EN LA SEVA CARTA DE PRESENTACIÓ I ACONSEGUEIX UN TREBALL

Julien Chorier, un jove Francès va escriure “blablabla” en la carta de presentació i va aconseguir un treball. Això va passar perquè un dia parlant del treball laboral amb els seus companys van dir que les companyies no es llegien les cartes de presentació. Julien ho va pensar i en comptes de posar informació sobre ell va escriure l’expressió  onomatopeica “blablabla”.

PLUJA D’OR A RÚSSIA

la pluja de l'or
Una pluja d’or,diamants i altres pedres precioses es va precipitar sobre Rússia, a causa d’un problema a l’enlairar-se un avió, que va  perdre una càrrega valorada en més de 330 milions d’euros.
Tot això va passar a Yakutsk, Rússia. Fins ara tan sols han trobat 172 lingots d’or amb un pes total de 3,9 tones per una carrega total que superava les 9 tonelades de pes.
Afortunadament ningú va ser resultat ferit durant la pluja d’aquesta gran riquesa.

COMENTARI

Vam escollir aquest quatre articles,però encara n’hi ha molts més, en tota la xarxa, amb bestieses que queden per descobrir. Només llegint el titular de l’article ens pot semblar que ens trobem davant d’una noticia falsa, però el més sorprenent de tot és que en el moment de llegir-les narren uns fets que són reals.


                                                            Jose Heredia Heredia i Jesus Heredia Fernandez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada