27 d’abr. 2018

Michael Jackson


Informació del cantant:

Michael Jackson va ser un cantant que va començar la seva carrera al 1972 i va acabar-la al 2012 quan es va morir. Per algunes persones ha estat i és encara un dels millors cantants. Va néixer el 29 d’agost de 1958, a Gary, Indiana, Estats  Units, i va morir el 25 de juny de 2009, a Holmby Hills, Els Àngels, Estats Units, va tenir 3 fills Paris-Michael Katherine Jackson, Prince Michael Jackson I, Prince Michael Jackson II.
Michael Jackson va ser el cantant que va canviar la música, i també va  aconseguir uns rècords absoluts que va impressiona tot el món. Utilitzava ballarins i cantants de diferents generes, per exemple, Pop, Rock, Dance, Soul i Blues, també va fer discs que van ser dels més venuts arreu del món.
Com molts cantants, Micheal Jackson era addicte a la droga.No podem saber  amb seguretat si el seus doctors van tenir res a veure amb la seva mort, peró la majoria de persones creuen que va ser causada pel seu metge, que el sedava cada hora.
Opinió personal:
Nosaltres creiem  que si Micheal Jackson encara estigués viu el genere cançó que més tindria èxit seria el POP ja que és la que li va donar l’exit, també em sembla malament que els seus propis doctors l’hagin matat, personalment les seves cançons m’agraden.

Abdellah Zaroual i Anton Castella Wang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada