27 d’oct. 2017

FASCINATS PELS VIDEOJOCS



Portada de ARK
ARK survival evolved: És un joc de supervivència entre dinosaures en el qual has d’anar aconseguint materials per millorar les teves eines i casa.
És un joc per pc, ps4 ,xbox one que pot ser jugat individualment o en grup, encara que és preferible fer-ho en grup.

Portada Gta V



Grand theft auto V: GTA és un món obert en el qual pots fer activitats opcionals, en tercera persona. El joc està dividit en la campanya (indivdual) i el joc en línia (en grup). La campanya va de tres protagonistes que han d'anar pel mal camí per resoldre uns problemes que tenen. Es pot jugar en ps4, pc i xbox one
.
 
Portada d'Europa 
Europa universalis IV: És un videojoc en el qual tu tries una facció i has de  guanyar i prosperar, per exemple pots jugar amb el regne de Castella o Nàpols. Es  pot jugar per PC o mac, individualment però també hi ha la possibilitat del multijugador. No necessita un ordinador amb molta potència, ja que no té gràfics. És molt divertit, encara que a vegades et pots estressar.

Portada d'Overwatch
Overwatch: És un joc d'acció en línia, de combat 6 contra 6. Té diferents modes de joc: com escoltar la càrrega, capturar l'objectiu…. Fins al moment existeixen 25 herois i s’està dissenyant el 26. Aquest joc té el mode competitiu, són partides normals però més llargues i més serioses.


Portada Rainbow




Rainbow six siege: Rainbow és un joc de de combat estratègic i de treball en equip, és en primera persona i són cinc contra cinc sense ressucitació. És un joc per ps4, xbox one i pc, en el qual has d’acabar amb l'equip enemic o capturar l'objectiu. És molt divertit, però també  és molt fàcil enfadar-te amb els altres jugadors.


Roger Guixeras i Joan Hidalgo

2 comentaris:

  1. Bona tria de jocs. No en sóc gaire aficioada, pe`ro reconec que són llaminers! bona feina!

    ResponElimina