13 de juny 2017

PASTÍS DE XOCOLATA ALDARULL

INGREDIENTS (pa de pessic):


     

4 ous, 75 o 100 gr de farina

Mig sobre  de llevat en pols

100 gr de sucre

30 gr de Cacau pur en pols (sense sucre)  

Mantega per untar el motlle





PROCEDIMENT:

Engeguem el forn i el deixem escalfar prèviament  a 180ºC fins que hi posem el pastís.

1. Agafem un bol i hi posem  la llet, la farina,el sucre,
 la xocolata (en pols) i el sobre de llevat.
 
2. Ho batem tot amb la batedora.      



    

           
         3. Posem la massa dins el motlle i ho   
posem dins el forn que ja haurem escalfat prèviament.   
                     L’hi deixem 30 minuts.

              
    4. El desemmotllem i el deixem refredar a
          sobre d’una reixeta. Agafem la nutella
    l’untem per sobre del pa de pessic.






                   Resultado de imagen de punxar escuradents
                    5. Per comprovar que està completament cuit,
                    el punxem amb una agulla, un ganivet
                    o un escuradents i si surt net, està fet.

           
     6. Finalment, posem les xuxes de la manera 
       que vulguem per sobre o al lateral
       decorant-lo a la vostra manera.




    Mohamed Ben Moussa i Andrea Radeanu

    1 comentari: